TYÖHYVINVOINNIN UUSI AIKAKAUSI ON TÄÄLLÄ!

Tritaniumin CE -merkityt kompressiotuotteet auttavat jaksamaan työpäivän paremmin ja tuotteiden avulla ennaltaehkäistään tehokkaasti myös työperäisten rasitusvammojen syntymistä.

Kehitystyö tehdään kokonaan Suomessa

Pitkäjänteisen kehitystyön läpikäyneiden eXtend -kompressiotuotteiden valmistuksessa on käytetty viimeisintä huipputeknologiaa ja niissä toteutuu tieteellisesti mitattu tarkka asteittainen kompressiopaine.

Tarkasti mitatun ja oikean suuruisen kompressiopaineen ansiosta kehon toiminnassa saavutetaan haluttu fysiologinen vaikutus ja tuotteet soveltuvat täydellisesti niin työ- kuin matkustuskäyttöön.

CE-merkityt tuotteet

TRITANIUM eXtend -kompressiotuotteet ovat lääkinnällisiä tuotteita koskevan asetuksen (EU) 2017/745 mukaisesti CE-merkittyjä, tuoteluokan I tuotteita.

CE-merkintä tuotteissamme osoittaa, että valmistajana vakuutamme tuotteiden täyttävän niitä koskevien EU:n turvallisuus- ja terveysdirektiivien vaatimukset ja että tuotteet ovat läpikäyneet myös mahdollisesti vaaditut tarkistukset. CE-merkintä mahdollistaa tuotteidemme vapaan liikkuvuuden EU:n markkina-alueella ja niitä voidaan ostaa sekä myydä turvallisesti.

Miksi valita Tritanium -tuotteet työkäyttöön?

Tritaniumin kevyemmän paineluokan (10-15mmHg) kompressiotuotteilla tehostetaan raajojen verenkiertoa ja aineenvaihduntaa, vähennetään turvotuksia ja ennaltaehkäistään väsymistä, sekä erilaisia kiputiloja.

Tuotteet auttavat jaksamaan paremmin, olipa kyseessä sitten pitkäkestoinen istuminen, seisominen tai fyysisesti raskas “toistotyö”.

Tuotteet estävät tehokkaasti myös työperäisten rasitusvammojen syntymistä, kuten hiiri- ja tenniskyynärpää, jännetupentulehdukset, rannekanavaoireyhtymä, plantaarifaskiitti ja akillesjännetulehdus. Lisäksi tuotteista saadaan apua esim. polven, nilkan ja jalkaterän alueen oireisiin, kuten nivelrikkoon, virheasentoihin ja erilaisiin kiputiloihin.

Ketkä hyötyvät Tritanium -kompressiotuotteiden käytöstä?

Tritanium eXtend Low –kompressiotuotteet ovat ideaalinen apu, jos:

Seisot ja kävelet paljon

seisomatyö

Istut pitkiä aikoja esim. päätteellä

istuma- ja toimistotyö

Teet fyysisesti raskasta työtä tai “toistotyötä”

työperäiset rasitusvammat

Matkustat paljon

esim. lento-, auto-ja junamatkustaminen

Testattua toimivuutta - Testing Lab:in puolueeton tuotetestaus v. 2021 ​

Tritaniumin työ- ja matkustuskäyttöön suunnitellut kompressiotuotteet olivat laajassa testissä suomalaisen Testing Labin 50 henkilön puolueettomalla testiryhmällä. Tuotteita testattiin kahdeksan viikon ajan erilaisissa työolosuhteissa ja testaajien työnkuvat olivat seisomatyöstä istumatyöhön. Mukana edustettuina oli useita erilaisia ammattikuntia.

Testijaksosta saadut tulokset sekä hyödyt olivat kiistattomia. Peräti 86% testaajista suosittelisi tuotteita myös muille ja alla on listattuna yhteenvetoa saaduista tuloksista: ​

80%
koki saavansa hyötyä tuotteesta​
76%
työperäinen rasitus vähentyi​
74%
työmukavuus lisääntyi​
66%
työn kuormitus keventyi​
60%
työssä jaksaminen lisääntyi​
60%
työperäisestä rasituksesta palautuminen parantui​
68%
oireet helpottuivat ​
72%
turvotus vähentyi (testaajista, joilla oli turvotusta)​

Pääset lukemaan koko kattavan raportin täältä: Testing Labin raportti

Lue lisää asiakkaiden kokemuksia

Tritanium eXtend – kompressiotuotteet pähkinänkuoressa:

4

Tyytyväisemmät työntekijät ja vähentyneet sairauspoissaolot tuovat säästöjä työterveyskuluissa

5

Tuotteilla erinomainen hinta/vaikuttavuus -suhde

6

Tuotteita otettu käyttöön yhä laajemmin niin isojen kuin pienempien yritysten toimesta

Tritanium mallisto työ- ja matkustuskäyttöön

Tutustu tarkemmin: Kompressiotuotteet työhön ja matkustamiseen

Helatie 4, 80100 Joensuu, Finland
Tel. +358 44 2316 120

tritanium@tritanium.fi
www.tritaniumstore.fi